Ajax
voetbalshirt Ajax 2017/2018

De achterkant van dit Ajax thuis heeft dezelfde basis als de voorkant. Uiteraard in het vertrouwde rood en wit. Verder is de ronde hals vervangen door een opvallende v-hals. Bij zowel het thuis- als het uit zit in de nek een soort vlaggetje. het thuisshirt is deze rood en zwart met drie witte Andreaskruisen.

voetbalshirt PSV Eindhoven 2017/2018

PSV Eindhoven is een topclub uit de Eredivisie die afgelopen seizoen nog de laatste 16 heeft gehaald in de Champions League. Guardado overgekomen van Valencia zal het team gaan dragen. De jonge buitenspeler Gastón Pereiro zullen een zet extra geven. Hopelijk kan Willems wel een compleet seizoen meedraaien in het Eredivisie. thuis – Een paar dingen vallen op aan het home shirt. De dunne zwarte streep over de schouders en met name de brede rode band aan de onderzijde van het shirt springen in het oog. De achterzijde schijnt compleet rood te zijn, zodat rugnummer goed zichtbaar zijn. Dit jaar geen kraagje, maar een strakke ronde hals.

voetbalshirt Feyenoord 2017/2018

Feyenoord shirt 2017 heeft natuurlijk de kleuren rood en wit. Vorig seizoen zaten die er wel en waren ze goud. Dit jaar overigens ook geen kraagje, maar een ‘eenvoudige’ v-hals. Daar waar het shirt rood is heeft het een witte mouw en andersom. De mouwen zijn afgewerkt met zwart randje.

Contacteer ons
  • Sitemap
  • Email:goedkopevoetbalshirt2017@hotmail.com
Copyright © 2017 www.goedkopevoetbalshirt2017.com All rights Reserved.